Stichting Spotlights2018-01-08T13:54:29+00:00

Project Description

Stichting Spotlights

Stichting Spotlights heeft tot doel het bevorderen en stimuleren van talentontwikkeling van kinderen en jongeren en het bieden van educatie-, ontwikkel- en stimuleringsprogramma’s op het gebied van sport, cultuur en vrije tijd.

We richten ons op kinderen tussen de 3 en 18 jaar. Voor hen organiseren we laagdrempelig, gratis, toegankelijke evenementen, zoals het Springkussen Spektakel, Fiets Fun, het Friese Sport Festijn, het Fakânsje Festival en meer.

We voeren daarbij een actief beleid in het algemeen en op het gebied van communicatie in het bijzonder en werken nauw samen met gemeenten, wijkteams, speeltuinverenigingen, scholen en andere lokale partijen die een bijdrage kunnen leveren aan de organisatie van de evenementen.

Met onze campagne op Ask the Crowd willen we met het verkopen van producten geld zien te krijgen om gratis evenementen te kunnen blijven organiseren. Van alle aankopen die u op deze manier doet, ontvangen wij 40% van de aankoopwaarde – de rest is voor inkoop van de producten en administratiekosten – en u het voordeel van de aanbieding.

Dat heet win-win en zo maken we de organisatie van de evenementen met z’n allen mogelijk! Voor alle aanbiedingen geldt ‘zolang de voorraad strekt’. Wacht dus niet! Wees er snel bij.

Ask the Crowd Funding Resultaat

€ 5,00

Voor slechts € 5,00 (winkelwaarde € 7,50) krijg je een eenvoudige en praktische gymtas in een kleur van je keuze.

Ja, dat wil ik!

€ 7,00

Voor slechts € 7,00 (winkelwaarde € 10,00) krijg je een original dual colour (zwart met kleur klep naar keuze) flat peak-snapback van goede kwaliteit in een kleur naar keuze.

Ja, dat wil ik!

€ 9,00

Voor slechts € 9,00 (winkelwaarde € 12,50) krijg je een cilindervormige ruime sporttas in een kleur naar keuze.

Ja, dat wil ik!

€ 11,00

Voor slechts € 11,00 (winkelwaarde € 15,00) krijg je een ademend en sneldrogend functioneel sportshirt van goede kwaliteit in kleur naar keuze.

Ja, dat wil ik!

€ 13,00

Voor € 13,00 (winkelwaarde € 20,00) krijg je een stevige, mooie, grote en praktische rugzak in een kleur naar keuze.

Ja, dat wil ik!

€ 15,00

Voor slechts € 15,00 (winkelwaarde € 25,00) krijg je een grote, stevige en watervaste sporttas in een kleur naar keuze.

Ja, dat wil ik!

Bij bestelling van één van de producten kun je in het bestelformulier een klein of groot logo bijbestellen. Voor alle producten geldt dat retourneren niet mogelijk is.

Vrije Donatie

Wil je een (zelfgekozen) bedrag doneren? Dat kan natuurlijk ook! Maak het gewenste bedrag dan met een directe overschrijving over op de rekening van Stichting Beheer Gelden Aureool: NL51INGB0007400202 o.v.v. 100-000 Stichting Spotlights en de vermelding ‘donatie’.